mandag, januar 29, 2007

Værd at læse

Tit så kan man godt få den ide, at der kun er kommunister i USA, fx tror jeg nok, at de to "forhørsledere" som DR brugte i deres dokumentar, nok muligvis er kommunister eller i hvert fald løgnagtige (hvilket er meget kommunistisk), medmindre det altså er DR, der lyver, hvilket ikke skulle overraske mig, når man tænker på, at de nærmest allesammen er kommunister, og at sådan nogle jo typisk lyver hele tiden.

Men det jeg bare ville sige var, at det ikke er alle amerikanere, der er lige så kommunistiske som dem der er, og at der fx er en rigtig klog blogger, der hedder Jon Swift, som er både klog og skriver godt og ikke er kommunist. Han skriver selv, at han er en "reasonable conservative who likes to write about politics and culture. Since the media is biased I get all my news from Fox News, Rush Limbaugh and Jay Leno monologues."

Og lige til alle jer som DR prøvede at snyde, da de ikke oversatte "might", så fortæller han, at han er en fornuftig konservativ, der ikke får sine nyheder fra DR, fordi de er kommunister. Jon Swift er forresten ikke hans rigtige navn, det er en hyldest til de modige Swift Boat Veterans for Truth, der spillede så vigtig en rolle ved sidste præsidentvalg.

Men som sagt, Jon Swift er en fremragende politisk kommentator, der har inspireret mig meget, og vist at borgerlige også kan komme til orde i et mediebillede ellers domineret af venstrefløjen, altså der er jo nærmest kun Berlingske Tidende, Weekendavisen, Jyllandsposten, TV2, en del lokalaviser og regeringsmagten som små oaser for for borgerlige holdninger i en ørken af kommunistisk propaganda, så læs hans blog, lige her.

Ingen kommentarer: